iulie 2, 2020

Observatorul Râmnicean

Știri locale și nu numai!

Managerul Adrian Danielescu a revenit asupra deciziei de a demisiona din funcție

Managerul Adrian Danielescu a revenit asupra deciziei de a demisiona din funcție

Adrian Danielescu a explicat, astăzi, motivul care a stat la baza gestului sau radical.El afirmă că a decis să-și depună demisia, pentru că, duminică, nu a fost invitat să participe la vizită ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, în spitalul al cărui manager este. Mai precis, Adrian Danielescu susține că a aflat de vizită ministrului la câteva ore după ce acesta a fost la Râmnicu Sărat. Managerul spune că acest lucru nu este deloc normal în condițiile în care el era cel mai îndreptățit să prezinte situația pacienților și a spitalului suport pentru pacienții cu COVID.

Adrian Danielescu a decis să își retragă demisia, în urmă discuțiilor purtate cu medicii și șefii de secții din spital. El precizează că toate cadrele medicale consideră că era aboslut firesc că managerul unității medicale să participe la discuții cu ministrul Sănătății. Danielescu susține că nu cunoaște motivele pentru care nu a fost chemat la discuțiile cu Ministrul Santatii, dar probabil altcineva ar putea răspunde la această întrebare.

Contactat telefon, Sorin Cîrjan, primarul municipiului Râmnicu Sărat, a declarat că Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost de fapt prezent, duminică, într-o vizită la Primărie și din acest motiv nu a fost invitat la discuții și managerul spitalului. După aceea, Tătaru a fost însoțit și într-o scurtă vizită la Spitatul Municipal, unde doctorul Felicia Vasile, directorul medical al spitalului, i-a prezentat pașii pe care conducerea unității și personalul medical i-au pregătit pentru deschiderea spitalului și Ambulatoriului de specialitate. Adrian Danielescu ocupă funcția de manager al Spitalului Municipal din anul 2010, activitatea să fiind apreciată de către Consiliul Local Municpal Râmnicu Sărat.

Sursa : newss.ro