septembrie 30, 2020

Observatorul Râmnicean

Știri locale și nu numai!

BREAKING NEWS: FOCAR URIAȘ DE CORONAVIRUS LA AZILUL DE BĂTRÂNI DIN RM. SĂRAT ȚINUT ASCUNS DE AUTORITĂȚI

           Focarul de coronavirus este ținut ascuns de autoritățile din Râmnicu Sărat de aproximativ 10 zile. Totul a devenit cunoscut de vinerea trecută, ca urmare a testării la o clinică privată, din proprie inițiativă, a unei angajate, pentru că de mai multe zile persoane din instituție se simțeau rău, și observaseră că medicul curant al instituției deja începuse administrarea unor tratamente specifice unor beneficiari.

  La acest moment sunt depistați pozitiv aproximativ 47 de batrani din centru si 10 persoane din personalul administrativ. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau s-a sesizat si urmeaza sa dispuna masurile necesare. Ramane de vazut unde vor fi internate cele 57 de personae infectate, intrucat Spitalul din Rm. Sara este plin si se cauta solutii ca acestea sa fie internate la spitale din alte judete. Caminul de batrani are contract de servicii medicale cu dr. Felicia Vasile, care este si director medical la Spitalul municipal si un apropiat al primarului ramnicean Sorin Cirjan.

          Nu este prima dată când autoritățile din Râmnicu Sărat ascund sau amână nejustificat anunțarea opiniei publice asupra unor lucruri grave care se întâmplă, cele mai recente fiind închiderea spitalului și trecerea pe ascuns a viceprimarului PSD la alt partid.