septembrie 30, 2020

Observatorul Râmnicean

Știri locale și nu numai!

CANDIDAȚII PRO ROMÂNIA ȘI PMP DIN COMUNELE LIMITROFE DAU BANI PENTRU VIZE DE FLOTANT

Serviciul de Evidenta a populatiei din Ramnicu Sarat este asaltat zilele acestea de solicitarile pentru Vize de Flotant venite din partea multor locuitori ai orasului, care doresc sa-si ia viza de flotant in comunele limitrofe. Este un lucru neobisnuit pana acum fata de perioada premergatoare celorlalte alegeri.

Ramnicenii accepta contra unor sume de bani sa-si stabileasca domiciliul temporar intr-una din aceste localitati, dar recunosc ca vor ajunge efectiv doar in ziua votului, cand vor fi luati cu masina si dusi la sectia de votare. Unii dintre solicitantii vizei de flotant recunosc ca nici nu cunosc in ce directie se alfa localitatea unde doresc isi stabilesc noul domiciliu.

Pe holurile Serviciului de evidenta a populatiei cetatenii vorbesc la telefon fara perdea, negociaza ca la licitatie sume si rostesc numele unor primari in functie sau candidati de primari Pro Romania si PMP din comunele limitrofe care platesc sumele respective. Se pare că serviciile lui Victor Ponta, dar și serviciile lui Traian Băsescu sunt dispuși să joace tare la aceste alegeri.

Ceea ce nu stiu cetatenii si nici cei care dau bani este ca aceasta actiune bine pusa la cale se va lasa cu CONDAMNARI PENALE.