octombrie 21, 2020

Observatorul Râmnicean

Știri locale și nu numai!

Cum îi păcălește Cîrjan pe râmniceni înainte de alegeri

Mirosul de puțin asfalt răspândit strategic ici-colo prin oraș și pe facebook de vreo câteva zile este dovada disperării lui Sorin Cîrjan – primarul nimic, care simte că își trăieste ultimele zile de mandat și totusi încearca să se agațe de scaun. Pentru o lingură de asfalt trimite câte 2-3 fotografi cu aparatură profesională, care fac poze din toate unghiurile posibile. La nevoie, însuși primarul dă ordin să încetinească și masina de turnat asfalt pentru a face poze de calitate.
Mirosul de asfalt subțire din zilele acestea este de fapt o jignire pentru alegători. El arată lipsa de respect și maniera josnica în care Sorin Cîrjan, un primar fără realizări într-un mandat de peste 4 ani, face campanie electorală pe ultima sută de metri. Oare, crede că râmnicenii pot fi cumpărați atât de ieftin cu doar o săptămână înainte de alegeri? Sau poate considera că oamenii care vor vedea pozele vor deveni plini de emoție și-l vor vota, trecând cu vederea că Râmnicul a stat pe loc timp de peste patru ani?
Primarul Cirjan ne dovedeste acum indirect, că se poate face ceva pentru oras daca se vrea cu adevărat. Iar acum el a vrut pentru că se teme foarte tare! În cei peste 4 ani de mandat de primar Sorin Cirjan nu a vrut si nu a putut! Interesele si obligatiile sale în cheltuirea bugetului local au fost altele, personale și de partid, cum ar fi de exemplu interesul de a-si mari camarila de fotbaliști bine platiti din bani publici, pentru a-i folosi acum ca agenti electorali.